L’Ateneu Cultural Catalònia celebra el seu 35è aniversari

19.04.2018 Notícia de L’hospitalet Digital

Es fa coincidir amb l’homenatge a Josep Antoni Higueras, president de l’entitat durant 23 anys

L’Ateneu Cultural Catalònia està d’aniversari ja que estan celebrant els seus primers 35 anys de vida dedicats a la cultura al barri de Collblanc. A més, l’entitat aprofita per retre homenatge a qui va ser president durant 23 anys, Josep Antoni Higueras i que va morir ara en fa un.

Una entitat hospitalenca, arrelada a la ciutat des de sempre i amb l‘objectiu que mai han deixat de fer: difondre la cultura al barri de Collblanc. Des del primer dia han organitzat tallers i han fet diferents activitats com ara pintura, xerrades o patchwork.

Ara toca mirar endavant i cercar nous públics i ja tenen posada la mirada en projectes nous que apropin els joves a l’entitat.

L’entitat també ret homenatge a la figura de qui en va ser presidentJosep Antoni Higueras. Tot just fa un any del seu decés i han decidit posar el seu nom a una sala d’activitats on ell passava molta estona perquè formava part de la secció d’escacs.

La inauguració oficial d’aquest espai serà el proper dia 22 d’abril tot coincidint amb la festa que organitzen al voltant de Sant Jordi. Joan Juncadella. “Al llarg de la nostra història hem tingut moments bons i dolents i el finat Josep Antoni Higueras va ser pal de paller en mantenir viva la nostra institució durant tants anys”.

https://lhdigital.cat/web/digital-/noticia/entitats/-/journal_content/56_INSTANCE_43Th/11023/12830121

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *